Cedric's Secret Heat - Does She Or Doesn'T She? Only Her Cedric Knows For Sure.

Händelserik framtidBRÖLLOP!!!

Äntligen! Den dagen man har drömt om sedan man var en liten flicka! Den dagen kommer snart för mig! Vi har precis börjat planera och jag är så glad jag kan knappt ens skriva just nu! Så otroligt taggad, det ska bli så spännande!

Vi har diskuterat och vi har bestämt oss för att skaffa en wedding planner i stockholm eftersom många par kan bli så stressade kring sitt bröllop och tar ut det på varandra. Så därför tror vi att det skulle vara bra att lämna över en del av ansvaret på någon annan. Dessutom är jag inte världens bästa på att planera stora grejer heller. Jag vet hur jag vill ha det (jag har ju som sagt tänkt på detta sen jag var en liten). Det jag önskar är att kunna berätta hur jag vill ha det och att någon sedan bara gör det, så att man bara kan njuta av denna tiden. 

Åh det ska bli så roligt framöver! Kolla på lokaler, blommor dekorationer och så vidare. Plus det bästa! Hitta en fantastisk smekmånad på ett riktigt soligt och exotiskt ställe, bara ligga och sola och äta god mat. 

Sen ska det bli så sjukt spännande att hitta den perfekta klänningen. Jag har en ungefärlig bild av hur jag vill att den ser ut, men är även öppen för att prova något helt, helt annat. Att ha med mina bästa kompisar och bara prova fina klänningar en hel dag! (Förhoppningsvis tar det inte en hel dag). 

Provasmaka tårtan ska bli väldigt mumsigt, det ser jag verkligen fram emot!

Jag är bara så glad och lycklig och det finns så otroligt mycket framför oss som vi har att se framemot. Det kommer bli en väldigt spännande och händelserik tid framför oss! Det ska bli väldigt härligt och jag ska försöka njuta ås mycket som möjligt.